Snakket med min kjære når jeg kjørte hjem fra jobb i går kveld, og da fortalte han at pc’n hans hadde tatt kvelden etter litt gnistring og lukt av svidd elektrisitet. Det er sånt som høres dyrt ut i mine ører, men han trodde og håpet at det var strømforsyningen som hadde tatt kvelden, og ikke noe mer. Han skulle uansett til by’n i dag, og etter en telefon som forsikret at han ikke hadde reklamasjonsrett på dette, fikk han testet strømforsyningen i en av byens butikker, og den var totalt kaputt. En ny kostet “bare” kr. 500,-, og etter montering når vi kom hjem, funket pc’n som en drøm igjen. Ikke det at det beløpet er så høyt, men takk og pris for at det ikke var noe dyrere ihvertfall.

Vi har surfet på gratis-tv-bølgen siden de analoge signalene til takantenna forsvant for et års tid siden, men nå må man jo bare bestemme seg for hvor man vil abonnere. RiksTV-signalene har egentlig ikke vært bra nok her til at vi ville ha det, vinteren i fjor var preget av til tider puslespillbrikkeaktige bilder og til andre tider null bilder. Så planen var å få igang skålen som henger høøøøyt oppe på husveggen. Men når vi nå begynte å tenke oss om, fant vi ut at signalene til antenna ikke har vært så elendige når det har vært dårlige signaler i det siste, så da satser vi på det istedenfor. La inn bestillingen på nett i sta, og et kvarter senere var hele pakka klar for å glanes på, til D’s store glede er Disney Channel en av kanalene. Så får vi bruke det neste året på å finne ut om vi faktisk trenger alle disse kanalene 🙂