I går fikk jeg en telefon fra grunneieren på hytta. Han fortalte at han hadde felt noen trær langs tomtegrensa mellom meg og den ene naboen, og ett av trærne hadde falt over strømledningen fra stolpen og inn til min hytte. Dette hadde resultert i at kroken som ledningen var festet i i veggen på hytta ble røsket ut og det ene bordet på veggen sprakk. Fortum har vært og fikset alt med ledning og feste, og han fortalte også at han til våren bytter det bordet som har sprukket og beiser det som da må beises. Kjempetakknemlig når noen sier ifra og ordner etter seg når de har gjort en feil, sånt gjør at jeg ikke blir sur. Men selvsagt hadde jeg vel blitt en bitteliten smule mer grinete hvis det hadde vært noe mer alvorlig som hadde skjedd 🙂 Uansett har jeg nå en syk hytte, men jeg vet jeg også har en tøff hytte, så den klarer seg fint gjennom vinteren 🙂

For noen måneder siden begynte vi jo som jeg har nevnt tidligere å lage handleliste for en hel uke om gangen, og fredager har blitt min handledag. I går var derfor ikke noe unntak, men jeg følte meg rimelig dum når jeg sto i butikken og måtte ringe hjem for å spørre om de brune bønnene jeg har skrevet opp på huskelista er det samme som tomatbønner i butikken *ler* Nei, jeg kan ikke dette med mat 🙂 Er glad i å spise mat, men ikke å lage det, og det er ingen hemmelighet 🙂

I dag hadde jeg frisørtime kl 0900, hadde en kjempekoselig time hos frisøren min Anett på Frisørsenteret. Vi var helt alene der, så det ble mye skravling mens hun svinset rundt og klippet av et par cm med slitte tupper. Har gått til henne i ca 20 år, så hun vet nøyaktig hva som skal gjøres og ikke skal gjøres. Og jeg fikk klar beskjed om at hvis jeg hadde planer om å farge bort den grå luggen min til bryllupet, fikk jeg ikke gjøre det hos henne, for den var en så stor del av meg at den skal jeg ha på bryllupet også mente hun 🙂 Måtte berolige henne da, for jeg har ingen planer om å farge den bort nei 🙂

E satt i bilen mens jeg klippet meg, og etter det dro vi videre til Svinesundparken for å shoppe litt diverse (bl.a. en julegave fra han til meg, er sååå takknemlig for at jeg får den!), og så på Svinesund for å handle mat. Kom ut fra den ene butikken der og ble møtt med et sabla haglvær, ble gjennombløt av bare 10 meter mellom døra og bilen.

I morgen starter julepyntinga her i huset. Dvs den har egentlig startet i dag, for jeg kjøpte meg en nisse i dag som allerede har funnet plassen sin, men jeg starter for alvor i morgen med adventsstaker og gardiner og sånt. Legger ut noen bilder i morgen tenker jeg 🙂