På et tannlegebesøk tidligere i år fikk jeg beskjed om at min tredje visdomstann burde trekkes. Siden jeg hadde en veldig dårlig opplevelse når min andre visdomstann ble trukket, sa jeg blankt nei. Om det var en lur avgjørelse, vet jeg ikke lenger…
Om torsdag kjente jeg at det murret litt i den tanna når jeg spiste. Kjente det igjen på fredag når jeg spiste lunch, men til middagen på fredag kveld ble det helt forferdelig. Kan ikke huske at jeg noen gang har hatt tannverk tidligere, og takk og pris for det, for det der var helt forferdelig. Tok meg en smertestillende og ble liggende i senga en time. Må ringe tannlegen i morgen ja… 🙁

I går var det tid for den tradisjonelle shoppingturen med jentene. Hvert år de siste årene har vi dratt til Oslo, hvor vi har shoppet litt, spist middag og sett på et show eller en musical. I år var det ønske om Fredrikstad istedenfor, så da ble det det 🙂
Jeg hentet C kl 10 og vi var hos S ca kl 1030. Dro nedom Børkes bakeri og kjøpte boller, innom en bensinstasjon, og så satt vi kursen mot Toys’R’Us. Vi fikk alle tre shoppet en del julegaver til de små, godt å være ferdig med det!
Så dro vi til Torvbyen. Fant ganske snart ut at det senteret blir litt for stort og uoversiktlig for oss, så vi stakk ned i gågata og tittet litt. Det var regnvær og småkaldt, så vi stakk innom Verdensspeilet kafè og koste oss med kaffe, kakao og muffins. Min kakao var kjempenydelig da 🙂


Gikk så tilbake til Torvbyen og fikk med oss noen fler julegaver, fikk satt alle poser i bilen, og gikk for å finne et sted å spise. Etter å ha tittet på menyene på utsiden av et par steder, bestemte vi oss for å spise på Chang Cheng. Rask servering og nydelig mat! Det var egentlig ikke plass til oss der pga mange reservasjoner, så vi bestemte oss for å finne et annet sted å innta dessert, så vi endte opp på Pingvinen Bar med kaffe, te, pledd og varmelamper utendørs.


Resten av bildene finner du i denne mappen.

Så ruslet vi tilbake til bilen, kjørte hjem til S og skravlet litt på utsiden der, litt mer skravling på C og meg på utsiden hos henne, før jeg til slutt var hjemme ca kl 2145. En deilig dag med jentene, storkoste meg, og gleder meg allerede til neste år! Takk begge to for at dere er dere og at dere er mine venner!