I dag var det tannlegebesøk som sto på planen. Jeg fikk jo så veldig tannverk fredag for halvannen uke siden, og fikk heldigvis en time i dag. Nå har jeg ikke hatt vondt siden den fredagen, men jeg har unngått å tygge med høyre side, så det er nok derfor det har gått så bra.
Det er ingen hemmelighet at jeg hater å gå til tannlegen, men jeg er heldigvis blitt fornuftig nok til å skjønne at jeg bare må, men gruer meg gjør jeg uansett.
Han tok en titt på tanna (visdomstann oppe på høyre side), og sa bare at den skal ut. Jeg ba om å få to sprøyter med bedøvelse, noe jeg fikk, men det gjorde fremdeles vondt. Etter totalt 5 eller 6 stikk med bedøvelse, hvor jeg underveis hadde hatt like vondt, bestemte han seg bare for å få tanna ut, og overhørte elegant at jeg hylte og overså at jeg sparket villt og uhemmet i stolen. I ettertid er jeg ikke sikker på om det faktisk var vondt, eller om det var redselen og knaselydene som gjorde at jeg reagerte sånn, så jeg skal ikke si noe vondt om tannlegen jeg bruker. Han gjorde jobben sin og var veldig tålmodig.
Har hatt vondt i hele dag, og er veldig øm i munnen. Har holdt meg hjemme fra jobb, men satser på at jeg er fit for fight til kveldsskift i morgen. Får nok bare unngå å tygge de neste dagene 🙂