Vinteren 2007-2008 hadde jeg et tonn mus i huset. Tidligere blogginnlegg om dette finner du i bloggen, jeg fikk ikke lov til å linke til innleggene. Min mor og hennes kjæreste var utrolig snille og tettet alle tenkelige og utenkelige steder i huset hvor musene kunne komme opp, og i fjor vinter var derfor musefritt, bortsett fra i råkjelleren.
I går morges oppdaget jeg at neglbørsten lå nede i vasken på kjøkkenet, og da dukket mine mistanker opp. Og i dag oppdaget jeg at jeg dessverre hadde rett… Satt på kisten ute i gangen og leste avisa, da en liten gråbrun tass sprang forbi beina mine og bort under trappa. Pokkers udyr! De kan være så søte de bare vil når de holder seg ute, men jeg vil ikke ha de i huset! Så nå får vi håpe at E klarte å tette det nye hullet, så vi slipper å bli fryktelig mange til julemiddag i år…

Her et bilde av den søte varianten av krapylene, to nyfødte babyer på hytta for noen år siden: