For en deilig dag!
Var oppe ganske tidlig (som vanlig 🙂 ) og tok livet bare helt med ro. Puslet litt rundt og gjorde noen småting før gutta sto opp.
Når D sto opp var det julestrømpa som sto i fokus:

Godterier og Jul i Borettslaget 🙂

Mamma skulle komme ca kl 13, så før det fikk vi pyntet bordet:

Vi fikk også støvsugd og generelt sett gjort oss klare. Hun ringte kl 13 og sa hun var blitt forsinket da hun hadde glemt poteter, men hun var her bare en halvtime senere.

Min rygg var ikke helt i hundre i går, men jeg prøvde ihvertfall å spørre mamma om hun trengte hjelp med matlaging, men det eneste jeg fikk lov til var å prøvesmake 😉 Men i 17-tiden satt vi oss til bords:
Nydelig kalkun med waldorfsalat, rosenkål, tyttebær, mandelpoteter og mammas herlige saus. Totalt stappmette alle fire!

Etter middag måtte vi rydde bort litt mat til D’s store fortvilelse, det gikk for tregt med å få igang pakkeutdeling 😉 Men rundt kl 1830 var pakkegildet igang, hauger som vanlig 🙂 D var veldig fornøyd med blant annet et sett med fingerskateboards, fingerbmx’er og en ramp, og så fikk han også nytt stort skateboard. Mamma var strålende fornøyd med pledd, to gavekort til spa, engler og mye annet. Jeg føler meg som verdens heldigste etter å ha fått turjakke, stormkjøkken, bøker, gulvlykt, sokker, sett med forkle, grytevotter og brødkurv, og masse annet fint! Og E var også veldig glad for alt fra sokker, bøker, lysestaker og et bittelite rivjern til f.eks. hvitløk 🙂 Men det største gliset kom her:
Fjernstyrt helikopter! Tror ikke jeg har sett en voksen mann glise så bredt noen gang 🙂

Etter 2 1/2 time var alle pakkene utdelt. D satt på kjøkkengulvet og lekte med fingerskateboardsettet sitt, mamma, E og jeg satt i stua og tittet over alle fine gaver:
Utrolig så masse fint man får, og man vil jo også gjerne titte nøyere på det de andre har fått. Nederst til venstre i bildet over ser du også to av gavene vi fikk, gulvlykt og kurv som jeg skal bruke når jeg går rundt og steller plantene på sommeren, så slipper jeg å bære visne blomster og slikt i hendene.

Fler bilder fra julaften finner du i denne mappen.

Tusen takk mamma, D og E for å ha gitt meg en kjempeherlig julaften! Og tusen takk til alle venner og familie for så mange nydelige gaver!