Nå har det snødd jevnt og trutt i ca et døgn, og det er så fint ute! For meg må det være snø for at det skal være skikkelig vinter. Greit at det må måkes og at man må kjøre desto mer forsiktig, men det er verdt det! Mye mer lunt og koselig ute, lysere på kvelden, og, som en på jobben sa, da er det lettere å se om ulven har tuslet forbi 🙂

Klarte ikke dy meg når vi gikk ut i sta, bare måtte lage snøengel:
Har vel ikke laget snøengel siden jeg var jentunge, så det der var moro!

Vedstabelen på siden av garasjen har også blitt nedsnødd:
Så da vet vi til neste år at veden godt kan stå ute og tørke på sommeren, men den bør inn før snøen kommer.

Jeg tar meg gjerne av snømåkinga, men siden ryggen min har vært litt uggen i jula, tok min kjære det denne gangen:
Han ser ikke særlig fornøyd ut, men han var veldig flink da 🙂

Fler bilder finner du i denne mappen.

Tidligere i dag banket det på døra. E lukket opp, og der sto det en mann med en liten beaglevalp, han lurte på om vi visste hvem som eide den. Det gjorde vi ikke, så han stakk opp til naboen mens jeg ringte C for å høre om hun visste. Hun fortalte at en av de andre naboene våre hadde valp, så mens jeg gikk for å finne igjen mannen og valpen, ringte hun ned til naboen, og det var de som savnet den. Jeg stakk bort til mannen og pratet med han frem til naboen kom. Den lille krabaten ga meg hauger med nusser og var bare helskjønn! Det viste seg at den hadde stukket av i morges, og eieren var rimelig sikker på at det hadde gått veldig galt når brøytebilen kom, men takk og pris gikk det bra! Anser det som et bittelite julemirakel 🙂