Jeg hadde ferie fra og med julaften til og med tredje juledag. Deilige avslappende dager! Søkte om ferie hele romjula, men måtte på jobb i går gitt. Gikk egentlig greit det også, nok å gjøre, så timene gikk fort. Men det gikk tregt å kjøre, glatt og snø.

I dag er andre del av juleferien i gang, nå er det fri ut uka. Skal til H, M og E i kveld, har blitt en tradisjon å få til en kveld i løpet av romjula med mat og spill. Gleder meg! I tillegg må vi innom miljøstasjonen en tur, masse julepapir og annet som må resirkuleres. Vi skal også få byttet en gave, og så skal jeg se etter litt julepynt på tilbud. Like før jul datt halve 0-tasten av mobilen min. Den fungerer helt fint ennå, men regner med at den tar kvelden etter hvert, så jeg skal også titte etter ny mobil i dag. Har funnet en Nokia jeg har litt lyst på, men vil gjerne se den live før jeg kjøper 🙂

Resten av uka blir stille og rolig. Skal ha D fra onsdag til torsdag og fra fredag til søndag. I tillegg skal vi i 80-årslag på fredag, men det blir bare for et par-tre timer siden vi skal hente D.

E benytter nesten enhver anledning til å fly med helikopteret sitt, han begynner å få litt dreisen på det nå, men det er masse teknisk han må finne ut av såvidt jeg har skjønt. Har tatt noen bilder, men får vel vente med å legge de ut til han får helikopteret skikkelig opp i lufta, så det ikke bare blir “se-jeg-klarte-det-nesten”-bilder 😉