Vi hadde en strålende kveld hos H, M og E i går. Før vi kom dit, fikk vi kvittet oss med masse resirkulerbart på miljøstasjonen, E fikk kjøpt seg nye vinterstøvler og vi fikk byttet en julegave. Men ingen av de fire mobiltelefonbutikkene vi var innom i går hadde den modellen jeg er på jakt etter, så da får jeg vel bare ta sjansen og bestille den uten å ha testet den først.

Kom oss opp til folket rundt kl 1630 og ble servert nydelig julemiddag med ribbe, medisterpølse, småpølser, kjøttkaker, brun saus, mandelpoteter, rødkål, gulrøtter og tyttebær. Til dessert fikk vi sjokolademousse med krem. Er stappmett ennå! Etter middag ble det litt skravling i sofaen, og E var i et strålende humør når pappaen hennes begynte å kile henne 🙂

Utpå kvelden ble det som vanlig kortspill, og E skulle være med:
Hun la på bordet de kortene pappaen tok frem til henne (noen ganger plukket hun kort selv også gitt 🙂 ). Vel, jeg burde vel egentlig skrive kastet istedenfor la, for det gikk voldsomt for seg til tider, pappaen ønsket seg både hjelm, tannbeskyttere og susp, og kortene havnet mer med bildesiden ned enn opp 🙂
Men vi hadde en kjempekos kveld, ser disse menneskene altfor sjelden dessverre…

Vi dro jo hjemmefra ved 1330-tiden i går og kom hjem rundt 01 i natt, så det ble jo ikke fyrt på alle de timene, og i tillegg var det jo bare å gå rett i seng, ikke noe vits i å fyre opp da. Så når jeg sto opp ved 7-tiden i morges, var det dette synet som møtte meg på gradestokken i stua:
Dette er på ingen måte med på å gi en god start på dagen altså! Utegradene er ikke så mye å bry seg om før jeg faktisk må ut, men innegradene er bare pyton! Og til informasjon var det kun 2 grader varmere på soverommet når jeg sto opp… Uansett var det bare en ting å gjøre:
Fyre opp!
I skrivende stund har jeg vært oppe i ca 2 1/2 time, og temperaturen i stua har nå kommet seg opp til ca 15 grader. Ute er det fremdeles -18, men sola er på vei opp, det er ikke en sky på himmelen, og det er rett og slett bare vakkert! Skal nyte det nydelige vinterværet litt mer gjennom vinduet bare jeg får varmen i kroppen 🙂

Alle bildene kan sees i støre format i denne mappen.