Etter at jeg skrev dette innlegget om vår kamp mot terrorister, har kampen bare fortsatt. E har fått tettet en del sprekker på kjøkkenet og i gangen som gjør at vi nå slipper å ha de springene rundt beina våre, takk og pris! Men for en ukes tid siden oppdaget jeg at de var tilbake i skapet under vasken, og der står det søplebøtter…lite festlig kan du si. Så om lørdag var vi igang igjen med å tette der, selv om vi trodde at mamma og A hadde gjort god nok jobb for to år siden. Men E fikk opp mer netting, og ingen mus der på søndag! Men på lørdags kvelden oppdaget E og D at det hadde vært mus inne på rommet til D i 2. etg… Jeg blir gal!!! Så i går tettet E noen sprekker mellom gulvlist og gulv (ja, det er et gammelt hus hvor alt har flyttet på seg i årenes løp, og det er ikke lett å legge en gulvlist helt ned til et skjevt gulv…), så nå håper vi det ikke dukker opp fler mus der oppe.
I morges hadde det selvsagt vært mus i benkeskapet på kjøkkenet igjen, så jeg måtte jo bare riste på hodet og synes synd på gutten min når han sto opp og så dette, for han trodde jo han hadde tettet alt. Men han fant en sprekk til som han fikset i dag, så da krysser vi fingrene nok en gang.
Dette er altså takken for å kjøpe seg et gammelt hus på landet når det i tillegg blir sprengkaldt, man får ufrivillig leietakere som ikke på noen som helst måte betaler for seg…