I det siste har jeg blogget hver dag, så jeg fant ut i går at jeg tydeligvis har hatt et nyttårsforsett jeg ikke visste om, dvs daglige oppdateringer på bloggen. Dette annonserte jeg på statusen min på Facebook. Men i dag sviktet inspirasjonen meg totalt, jeg har ikke funnet noe som helst å blogge om. Det annonserte jeg også på Facebook, men fikk da klar beskjed fra M at jeg skuffer omverdnen. Så jeg spurte henne om hva jeg skulle blogge om, og da var svaret at jeg skulle blogge om hvorfor jeg ikke skal blogge, og det er det dette innlegget skal handle om.

Jeg tenker at jeg helst bør ha ett eller annet å si hvis jeg skal blogge, uansett om det gjelder dagliglivets gleder, frustrasjoner, feiringer, triste ting eller rett og slett en helt vanlig hverdag. I dag har jeg ikke noe å si om noen av disse tingene (eller noe annet for den saks skyld), og derfor er det kanskje greit å ikke skrive noe mer? Eller skal jeg fortsette å klore ned totalt meningsløse setninger bare for å blogge i dag også? For så lenge jeg legger ut dette innlegget, har jeg jo faktisk blogget i dag, og da trenger det jo ikke noe mer innhold enn dette. Tror jeg stopper her før alle tror jeg har tiltet totalt og ringer etter noen med kose-meg-selv-genser…