Kjøreturen til jobb var ingen hyggelig tur i morges…kom en pipelyd og ei varsellampe på, og bilen ristet og koste seg veldig alle 7 milene til jobb…og pessimist som jeg er, så jeg for meg en sykt høy verkstedregning. For ikke å snakke om at jeg hadde hjertet i halsen hele veien, for jeg regnet jo med at noe ramlet av, stoppet eller tok fyr før eller senere. Men det virker som om det bare var kulda som hadde tatt et ekstra grep om den (selv om det ikke var kaldere i dag enn det har vært andre dager), for den oppførte seg bra på vei hjem. Så vi krysser fingrene og håper det bare var midlertidig.

I november bestilte jeg noen få klesplagg når vårkatalogen til H&M kom, fikk de i dag. Tre av plaggene blir returnert, passet ikke på min kropp i det hele tatt, resten beholder jeg. Så da er det bare å vente på varmere tider for å få brukt de 🙂