Natt til i går hadde jeg en virkelig bisarr drøm… Drømte at et vennepar skulle fornye bryllupsløftene sine i kirken. Nå er det egentlig ikke rart at jeg drømmer om noe som har med bryllup å gjøre, men det er fortsettelsen som er helt på trynet. Når venninna mi kom gående opp midtgangen og stiller seg ved alteret, viser deg seg at det hadde skjedd noe med kjolen hun skulle hatt på seg, så hun har bare på seg en gjennomsiktig underkjole med en sort søplesekk drapert som en kappe på utsiden. Og hun var splitter naken under underkjolen… Hva i alle dager foregår i hodet mitt så lenge jeg klarer å drømme noe sånt???

I går kom den nye mobilen min. Fikk satt den i laderen med en gang og begynte å titte på den utpå kvelden. Ingen tvil om at det er stor forskjell på denne og den forrige i hvordan ting gjøres, hvordan man skriver sms’er, hvordan ting blir lagret osv. Så dette blir en stor tålmodighetsprøve, men jeg håper jeg blir fornøyd til slutt. Har ihvertfall blitt ferdig med å legge inn alle kalenderoppføringer og slikt i dag, så nå gjelder det å titte mer på GPS-delen og slike ting etterhvert.

I dag har E og jeg vært flinke og kvittet oss med jula. Tok egentlig ikke så lang tid som jeg fryktet, men det er nok å gjøre allikvel. For ikke å snakke om alt som skal på plass igjen, tørkes støv av og alle barnålene som man finner til langt utpå sommeren. Det eneste som er igjen av jul nå, er noen pepperkaker, noen krumkaker og kjøkkengardinene, men gardinene bytter jeg ikke før til påske uansett. Julegardinene slipper inn så mye mer lys enn de vanlige gardinene gjør, så det er greit å ha de der til kveldene blir litt lysere.

Er lenge siden jeg har lagt ut noen bilder nå, men det er liksom ikke noe å ta bilde av inne, og jeg tar ikke med meg kameraet ut i denne kulda uten å ha god grunn for det, så det får bli kjedelige bildeløse innlegg enn så lenge.