Denne bloggen kommer aldri til å bli en moteblogg hvor minst ett innlegg hver dag er viet til dagens outfit-bilde eller “se innholdet i de 42 posene jeg har med meg fra dagens shoppingtur”. En av grunnene til det, er at jeg på ingen måte er noen moteløve, jeg kjøper ting jeg føler meg komfortabel i og som jeg tror kler meg. En annen av grunnene til det, er at jeg handler klær kun når jeg trenger. En tredje av grunnene til det, er at jeg sjelden tar meg råd til å handle klær.
Men som jeg skrev i dette innlegget, fikk jeg noen klær fra H&M her om dagen, og da kan jeg jo vise de frem bare for å ha gjort det 🙂

Øverst til venstre: Sort topp i løs passform, men stram over hoftene. Må ha en annen topp inni.
Øverst til høyre: Sort kosebukse med snøring i livet og lommer. Må legges opp, men den er så tynn at jeg ikke kan bruke den før til sommeren uansett.
Nederst til venstre: 3-pack hipsters. Veldig behagelige!
Nederst til høyre: Sort halternecktopp i løs passform, men stram over hoftene. Isydd topp foran.
Var veldig spent på de to toppene, usikker på om de ville passe på meg. Men i mine øyne gjorde de jobben sin, de sitter stramt over hoftene, har et fint snitt og skjuler magen 🙂

Og når vi først er inne på dette med klær…når man står opp til nesten -20 ute og rundt 10 grader i stua, er det bare å kle på seg. Ville i denne påkledningen på ingen måte gå inn på noen liste over hvordan-å-se-sexy-ut-hjemme, men jeg holder meg ihvertfall nogenlunde varm. T-skjorte, pysjamasgenser, kosedressjakke og tynt skjerf. Kosedressbukse, Ulvang-sokker, strikkasokker og leggvarmere. Ja, de lilla leggvarmerne jeg fikk av mamma i luke 1 på julekalenderen. Skal være så ærlig og si at jeg ikke trodde jeg kom til å få bruk for de, men det gjorde jeg jaggu! Takk mamma!!!

På duppedittfronten fikk jeg meg jo ny mobil om fredag. Nå har jeg fått brukt noen timer på å bli kjent med den, og det er megaforskjeller fra den forrige. Det som irriterer meg mest, er at bursdagsoppføringer i kalenderen er totalt omgjort. Men jeg tror (og håper!) at jeg har fått det til å funke som jeg vil nå. Neste skritt på veien er å finne ut av hvordan GPS’en funker og hvordan og hvor mye jeg blir fakturert for bruken av den, så vi forhåpentligvis kan få prøvd geocaching når det blir mildere i været. Trodde jeg hadde litt teknisk kompetanse, men nå om dagen føler jeg meg totalt som jeg har bodd i en hule i skogen i 20 år og ikke har fått med meg noe som helst av de siste årenes utvikling…