Jeg er ikke ekstremt ryddig av meg, men jeg liker å ha orden i rotet; at alt har sin faste plass. Jeg har full forståelse for at ikke alle er som meg, spesielt ikke barn. Men nå hadde jeg sett meg bittelitt lei av kaoset på D’s rom, så jeg spurte E tidligere i forrige uke om ikke de kunne rydde rommet til D i løpet av helga. På søndag satt gutta i gang. Jeg skal la være å vise et før-bilde, men jeg stakk opp til de når de var halvveis, og da lå E på magen over senga for å få tak i ting mellom senga og veggen, og D sto og stablet ting inn i hylla over PC’en. Og når jeg kom opp når de var ferdige, så det slik ut:


Det ble altså så fint! D hadde ikke lyst til å dra hjem i går kveld, han ville bare være hos oss fordi det var så strøkent på rommet hans 🙂 Og tilfeldigvis ble det sånn at han fikk vært her natt til i dag allikevel, så da ble han fornøyd 🙂

En større utgave av bildet kan sees i denne mappen.