Har egentlig ikke så mye å si i dag. Har vært våken i omtrent halvannen time, klokka har såvidt passert 8 og det er bekmørkt ute ennå. Har heldigvis blitt litt mildere i det siste, så innetemperaturen er ikke like brutal om morgenen. Gutta sover ennå og jeg skal jobbe kveldsskift, så jeg har en rolig morgen for meg selv. Ikke misforstå, jeg er glad i kjæresten min og synes det er deilig å bo sammen han, men jeg synes også den stunden jeg har alene på morgenen er veldig god. Bare være alene med meg selv og tankene mine. Man trenger litt alenetid tror jeg, for å kunne være god i andre situasjoner. For selv om man er to, er man jo også en.

Kl 20 i kveld begynner min helg, da er jeg ferdig på jobb. Må handle på vei hjem, greit å slippe lange køer til kassa midt på ettermiddagen, men brød er aldri å få kjøpt så sent på kvelden. Har en hektisk helg foran oss, men det skal nok gå bra. Jeg er flink til å slappe av når anledningen byr seg, og derfor orker jeg litt stress av og til.

Ha en fin dag alle sammen!