Vi handler jo mat kun en gang i uka, rett og slett fordi jeg synes det er kjempekjedelig å handle. Så hver torsdag setter vi oss ned og lager middagsliste for den neste uka, og på fredager handler jeg da alt vi trenger for neste uke. Men det blir jo gjerne da noen poser mat og det koster noen hundrelapper, noe som aldri slutter å sjokkere meg. Her er gårsdagens fangst:
Esken med bakevarer i forkant delte butikken ut gratis for å gi til småfugl og rådyr. Jeg spurte pent om jeg kunne ta med hele esken, og det fikk jeg! Så i dag har jeg skåret alt opp i mindre biter og lagt noe under treet hvor vi mater fuglene, og resten nederst i hagen så rådyrene forhåpentligvis tar seg en tur.

I dag har vi også vært over grensa for å fylle opp fryseren igjen:
Stakk også innom FK-butikken og kjøpte en 25 kilos sekk med solsikkefrø, da har vi nok til våren tenker jeg.

Bildene kan sees i større versjon i denne mappen.

Resten av dagen og kvelden skal nytes tilbakelent i en stol eller en sofa 🙂