Nå har vi altså snakket om geocaching så lenge at i dag var det på tide å komme seg ut en tur. Eller rettere sagt: jeg har snakket om geocaching så lenge 🙂 Vår tidligere kollega J har tilbudt seg å være med og vise oss, men jeg begynte å bli litt utålmodig, og tenkte at antagelig er ikke GPS’en på mobilen min nøyaktig nok til at vi finner noe uansett, så da kan vi prøve oss alene og så heller hyle på J etterpå hvis det feiler totalt. Så jeg skrev ut info til to cacher i området og vi satt oss i bilen litt etter kl. 11.

Den første cachen heter Gränsen – The replacement cache og skulle ligge på grensen mellom Norge og Sverige etter Berby. Parkerte rett ved siden av dette minnesmerket:
Jeg slet en god stund for å finne ut hvordan GPS’en fungerte, hvordan jeg skulle gå inn på kartet for å se både merket for cachen og min posisjon, men når jeg først fant det ut, gikk det som en drøm og vi fant boksen! Utrolig gøy!
Et bilde til fra området:

Når den gikk så fint, var det ingen tvil om at vi måtte prøve å finne den andre også. Den heter Berby fishing and manor, og var da på veien hjem igjen. Mye snø på parkeringsplassen ved turområdet, skulle hatt terrengbil gitt 🙂
Bildet er tatt på parkeringsplassen før turstien.
Mye nydelig vinterkledd natur underveis med blant annet snøtunge trær:
Denne cachen måtte vi lete litt mer etter, men E fant den og var jublende fornøyd!

En absolutt vellykket tur hvor vi fant begge cachene og brukte under 2 timer totalt. Dette skal vi absolutt gjøre mer av, antagelig allerede i morgen 😉 Godt å vite at GPS’en fungerer nogenlunde greit, resten av letinga gjør man etter å ha fått med seg eventuelle hint og spoilere på hjemmesiden til cachene 🙂

Fler bilder finner du i denne mappen.