Ut på ny geocachingtur i dag, neida, vi er ikke hekta *ler* Tok sikte på 3 cacher og dro avgårde rundt kl 11. Den første heter Skans II og skulle være ved den nordre delen av Bullaren. E var kartleser og ba meg stoppe på en rasteplass som viste seg å være spot on!
Og for E som er så interessert i 2. verdenskrig, var dette det perfekte sted å lete etter en cache! Ikke var den vanskelig å finne heller, men nå velger jo vi å bruke hintene vi finner på nettsiden til cachen. Logget denne kl. 1120.

Så bar det av gårde til neste, som heter Lätt att hitta V – Greetings to “alter schwede” og skulle ligge tilbake mot Vassbotten, men på en mindre vei rundt. Det var rimelig lett å finne frem til området cachen skulle ligge i, men nå så vi bakdelen med å ha GPS på mobilen, den er ikke særlig nøyaktig gitt… For mens jeg sto på veien, mente GPS’en at cachen lå mellom veien og innsjøen. Og når jeg gikk ned dit, mente GPS’en at jeg fremdeles sto på veien. Men etter iherdig leting og tolking av hintet fra cachens beskrivelse, fant vi den da til slutt.
Pytteliten sak med akkurat plass til loggbok og blyant, ble logget kl. 1215 🙂

Så skulle vi tilbake til Vassbotten for å fylle bensin, og vi tok da sjansen på å fortsette rett frem da det ikke skulle være mer enn ca 3 km igjen, istedenfor å kjøre en mil tilbake og rundt. Gikk så fint så! 🙂

Siste cachen for i dag heter Border WaterFall, og som navnet tilsier, ligger den ved Elgåfossen.
Stien fra parkeringsplassen mot fossen er nydelig uansett om det er sommer eller vinter!
Måtte jo også få tatt et bilde av en frossen foss 🙂
E hadde på dette tidspunktet tatt over GPS’en og nok en gang fikk vi merke hvor unøyaktig den er. For den fortalte oss at vi skulle opp mot toppen av fossen, og den bakken er hard nok om sommeren, men i snøen er den grusom! Men når vi kom opp til der trappa starter, sa GPS’en at vi skulle ned igjen. Jaja, da fikk leggene våre litt trim også 😉
Fant denne cachen:
Logget den kl. 1255.

Så bar det hjem igjen for å få litt varme i kroppen. Herlig dag ute!

Flere bilder finner du i denne mappen.