Først et bilde som ikke har noe med dagens tema å gjøre i det hele tatt, men vil bare vise dere hvordan det ser ut når sprengkulda kommer krypende over jordene mot oss:
Brrr…

Så over til dagens opplevelse. Jeg får en sms fra min kjære i morges hvor han forteller at det har vært et drap i hagen i natt. Jeg ba han ta noen bilder av det, for jeg visste at det ville ha begynt å bli mørkt innen jeg kom hjem, men jeg rakk å se det med egne øyne også. Her har dere bevismaterialet:
Jeg ville blitt veldig takknemlig hvis noe kunne hjelpe meg med å identifisere både gjerningsmann og offer (mer enn at det er en fugl da selvsagt), for jeg klarer ikke å se hva slags fugl det har vært (trost kanskje?), og jeg har absolutt ikke peiling på spor. Men jeg tror sporene er for små/smale til å ha vært gaupe. Kan det ha vært en ulv? Eller en hund? Hva med rev? Eller er det noe så kjedelig som en katt? Takknemlig for alle forslag! Større versjon av bildene ser dere i denne mappen.