Etter kommentar fra E på innlegget i går, var jeg i dag ute og tok noen nye bilder av fjærene til offeret i hagen. Og som dere ser på det midterste bildet, er det litt blått på fjæren der, så kanskje det har vært en skjære?

Vi var veldig i tvil om vi skulle dra på geocachingtur i dag siden det var -16 grader, men vi klarte ikke dy oss 🙂 Første stopp ble på cachen Prestebakke Kirke Childhood memories #2.
Enkel og grei å finne, logget den kl. 1050.

Så gikk turen til Kornsjø og Ett gränsfall? 5000.
Her gikk vi frem og tilbake lenge og tittet, men vi fant ingenting… Vet ikke om vi skal skylde på mobilGPS eller snø, men vi får ta turen tilbake dit til sommeren. Ser på loggen til cachen på nett at de to siste som var der før oss heller ikke har funnet den, så da er det ikke like bittert, selv om det står at den skal være lett å finne.

Vi dro ihvertfall videre til den siste for dagen, Pitstop Childhood memories #3.
Her fikk vi opp selvtilliten igjen, for denne var rimelig enkel å finne 🙂 Logget denne kl. 1205.

Deilig tur til tross for kulda!
Alle bildene finner du også i større format i denne mappen.