Vi hadde egentlig ikke tenkt oss ut i dag, det er kaldt, det blåser og det snør. Men vi klarte ikke holde oss inne uansett 😉 I dag var det festningen som sto for tur, hadde funnet frem 3 cacher.

Første heter AG#0 – FredrikSten. Gikk veldig greit å finne frem til denne, man er da kjent på indre festning 🙂 Cachen er i relativt dårlig stand, har fått logget det slik at eieren eller neste ekspedisjon kan fikse den.
Logget denne kl. 1210.
Utsikt fra området mot klokketårnet:
Synes dette treet var fint også jeg, selv om det ikke var spesielt grønt 🙂

Så bar det videre til neste, med navn Christian V’s Microfortress. Her visste vi at hovedcachen antageligvis ikke var tilgjengelig og at vi måtte gå etter en alternativ cache, som vi hadde veldig få hint til. Vi tittet lenge og vel, travet rundt i dyp snø og var rett og slett i ferd med å gi opp. Men jeg sendte en sms til J og spurte om han hadde funnet den og kunne hjelpe oss, og han ringte tilbake og guidet oss på rett vei. Tusen tusen takk!
Logget denne kl. 1310.
Utsiktsbilde fra området:

Siste cache for i dag var Fredriksten Golf Fortress. Denne var relativt enkel å finne, men den skapte nok problemer allikevel, siden det ligger en del snø i området. E gikk opp litt tråkk rundt om kring slik at vi ikke sender noen direkte bort til den.
Logget denne kl. 1330 og det ble den tiende cachen vi har funnet! 🙂
Utsikt fra området:

Alt i alt en fin tur som tok sin tid, men det blåste kaldt og det snødde lett, så det var godt å komme hjem til fyr i peisen og en kopp buljong på meg og kaffe på E 🙂

Vil også benytte sjansen til å takke J så mye for introduksjonen til geocaching (selv om han ikke visste det selv 😉 ), vi (eller ihvertfall jeg) har blitt helt hekta og bruker vel halve uka på å planlegge neste helgs tur. Utrolig deilig å ha en grunn for å komme seg ut litt igjen, og selv om vi vel ikke kan kalle det trening, får vi ihverfall beveget litt på oss. Moro er det uansett, så tusen takk J!