Sto opp kl. 0615 i dag siden det snødde sånn i går, så jeg visste at jeg kom til å bruke lengre tid på jobb. Tok ikke lang tid etter at jeg kom på jobb før jeg begynte å få en sabla hodepine og var kvalm. Måtte kaste inn håndkleet litt etter kl 12 og dro hjem. Har blitt på sofaen stort sett hele ettermiddagen og kvelden, kvalmen har gitt seg litt, men hodepina er der like ille, selv etter en tablett. Er det en ny runde med influensa på gang?

Denne iskalde vinteren har gjort at vi har brukt 4 favner med ved så langt, og nå er vi nesten tomme igjen. Vi kjøper normalt av C og R, men de er nesten tomme, så jeg stakk bortom reservevedselgeren vår i kveld for å høre om han hadde noe til overs, noe han ikke hadde. Han tipset meg om en annen som selger, så jeg ringte til han, men han var også tom, og jeg fikk nok en gang tips om en annen. Han hadde litt 30 cm bjørk igjen, så han kommer antagelig til onsdag med en favn til oss. Så får vi bare bli litt mer sparsommelige med fyringa og prøve å få det til å vare i de verste kuldeperiodene fremover, jeg hører nemlig rykter om at kulda skal vare en stund igjen. Får bare fylle opp all mulig plass med billigere, våt ved til våren, så kan det stå her og tørke.

Blir ikke lenge til jeg tar kvelden nå ihvertfall, så får vi se om formen er bedre i morgen så jeg kan dra på kveldsvakt.