Skulle jobbet kveld i dag, men våknet med hodepine og en uggen følelse i kroppen, så jeg valgte å bli hjemme. Er fremdeles ikke helt i hundre, men jeg håper at resten av kvelden og en god natts søvn vil hjelpe, så jeg er klar til dyst i morgen tidlig. Må stå opp tidlig siden snøen laver ned og veiene dermed blir glatte og elendige å kjøre på, spesielt for meg som sterkt misliker å kjøre på vinterføre. Liker heller egentlig ikke å være hjemme fra jobb når jeg vet at vi i utgangspunktet er for få på jobb, men heller en dag hjemme enn å presse meg selv og bli borte mange dager.

Ikke er det Grey’s i kveld heller, buhuu! Sesongslutt forrige uke og nå tar dramaqueens’ene i gata over dessverre. Så jeg får bare vente på at Brothers & Sisters skal begynne igjen på onsdagskveldene, noen som vet når?