Endelig helg! Dagen i dag har egentlig bare bestått av en rekke irritasjonsmomenter, men jeg jobber intenst for å legge de bak meg og nyte at det er helg. Min gullrekke befinner seg ikke på NRK for tiden, men TV2 har tatt over med i kveld først Gullfisken, så Det store korslaget både før og etter nyhetene og til sist Senkveld. Kunne godt tenkt meg å se Skavland også, men det får jeg heller ta på nett-TV når anledningen byr seg.

Møtte S på Kiwi i dag, har faktisk ikke snakket med henne siden jenteturen i desember, så det var kjempekos å få vekslet noen ord med henne igjen, selv om det ikke ble lange stunden siden det ventet lasagne på D og meg hjemme. Men vi ble ihvertfall enige i at tiden ikke strekker til for noen av oss når det gjelder å dra på besøk for tiden. Trist at det blir sånn, men desto mer koselig når man først har tid og mulighet.

En favn ved ramlet inn hos oss i går, så nå er det varme i huset igjen! De måtte lempe av veden over på presenning bak garasjen i går, så min kjære har vært utrolig flink og lempet den videre inn i vedboden i dag, ikke rart at han er sliten og gåen i ryggen stakkars!

Hadde planer om en geocachingtur med D i morgen, men det skrinlegger vi. Må nemlig ut på hytta og måke snø av taket for at taket ikke skal bryte sammen, og siden mamma inviterte oss på lapskausmiddag samtidig, tar vi det på søndag når vi skal kjøre hjem D til slutt uansett. I tillegg skal vi på kirkegården en tur, pappa hadde fylt 77 til søndag, så jeg har fått kjøpt roser til han i dag.

Tenker at morgendagen blir brukt til avslapping og muligens litt klesvask, må prøve å finne bunnen på skittentøyskurvene igjen 🙂

God helg alle sammen!