D ville ikke være med hverken på hytta eller til mamma i dag, så vi hentet en kompis av han og kjørte han hjem til seg selv etter avklaring med hans mor først. Men vi var innom kirkegården først, jeg legger alltid roser på graven til pappa på blant annet bursdagen hans.

Av en eller annen merkelig grunn synes jeg det er koselig å gå på graven til pappa, kanskje fordi sorgen ikke er så sterk etter så mange år.

Så dro vi ut på hytta, hadde tatt med en rose til Arkas også.
Ett eller annet sted nogenlunde rett under rosen ligger asken etter han.

Vi ble møtt av to rådyr på hytta, koselig å se at de er der ute ennå, og lurer på om de husker at jeg la ut mat til de for 4-5 år siden siden de henger rundt hytta mi ennå.
Etter å ha vasset i snø opp til leggen opp til hytta, vasset E videre og hentet stigen på baksiden og jeg inn i kjelleren for å hente en snømåke til (vi tok med vår hjemmefra). Så kom vi oss opp på taket. Med min høydeskrekk er jeg ikke spesielt glad for å være der oppe, men må man, så må man. Og det var mye snø som skulle ned:
Så dette er bakdelen med å ha et relativt flatt hyttetak og ikke bruke hytta vinterstid (selv om den er isolert). Nå skal det sies at snøen var relativt lett enn så lenge, så vi brukte ikke mer enn en time på å få den ned.
Utsikten fra taket er jo upåklagelig da, verdens vakreste sted!
Så dro vil til mamma og A for å spise det ihvertfall jeg mener er verdens beste lapskaus. Ser ikke spesielt god ut på dette bildet, men det kan jeg love dere at den er 🙂
Og nå er vi hjemme igjen. Godt å sette seg ned og bare sløve i et par timer før det er natta og jobb igjen i morgen.

Alle bildene kan sees i denne mappen også.

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen!