God morgen!
Våknet for et par timer siden av at E snorket og at jeg måtte en tur til rommet med hjerte i døra (som i vårt hus forsåvidt ikke har hjerte i døra, men det er uansett en penere måte å si det på), så jeg sto likegodt opp. Var positivt overrasket over at det var 18 grader i stua, men når det begynte å bli lyst ute, så jeg at kulda kommer sigende hitover fra sør, så det var bare å fyre opp. Forresten…trodde det var varmere i sør jeg?!?! Uansett er det greit å få litt varme i huset siden vi blir borte en del timer i dag.

Har sittet og sett på oversikten over de 100 mest populære bloggene for januar, og selv om det er et par-tre av bloggene der jeg følger med på, må jeg si det er mye ensformig. Enten er det tenåringer som blogger om fester, mote og sminke, eller så er det tenåringer som blogger om å være ung mor, eller så er det unge voksne som blogger om interiør. Jeg interesserer meg null for festing, mote og sminke, jeg var ikke ung mor (kommer aldri til å bli gammel mor heller forsåvidt), og jeg interesserer meg ikke nok for interiør til å gidde å lese om det daglig. Så mitt spørsmål er da: hvor er hverdagsbloggene?
Og mental huskelapp til meg selv mens jeg først er i gang: husk å oppdatere oversikten over linkene på hjemmesiden.

Og angående den kulda som kommer krypende…nå har den tatt fra oss all utsikt vestover, er bare en stor tåkedott på utsiden av vinduet.

Den norske finalen i Melodi Grand Prix ble avholdt i går, og det var dårlige greier gitt. Greit at gutten har en fin stemme, men man vinner ikke Eurovision med en sånn ballade! La oss se hva Norge har vunnet med tidligere:

1985: Bobbysocks – La det swinge:
<!–
WriteFlash('’);
//–>En skikkelig gladlåt med fart og humør.

1995: Secret Garden – Nocturne:
<!–
WriteFlash('’);
//–>En utrolig spesiell låt som jeg tror vant nettopp på grunn av det, at den var spesiell.

2009: Alexander Rybak – Fairytale:
<!–
WriteFlash('’);
//–>Også en gladlåt med fart og futt.

Og så tror det norske folk at en i mine øyne helt vanlig ballade skal vinne? Nei og nei… Men det er kanskje vår måte å si ifra at vi ikke vil at NRK-lisensen skal øke neste år også på?

Jaja, søndag i dag, og siste dag denne uka. Ukene virker kjempelange frem til torsdagen er slutt, de tre siste dagene går jo i racerfart. Og vips er det en ny uke med samme leksa en gang til. Ha en fin søndag folkens!