Himmel og hav så fort ukene går! Eller rettere sagt: himmel og hav så fort helgene går! Synes knapt jeg er ferdig på jobb på torsdag før søndagen er over (selv om jeg er på jobb på fredag). Og nå er det bare et par-tre timer igjen av mandagskvelden også.

Er støl i høyre skulder etter snømåkinga i går, tydelig at jeg ikke er vant med sånt 🙂 Men takk og pris har ikke ryggen tatt skade av måkinga, er alltid det jeg er redd for når det gjelder sånt. Glemte å si i går at jeg vrikket ankelen på vei til bilen når vi var ferdige på hytta. Var rimelig ømt i går, men i dag merker jeg nesten ingenting til det.

Og så glemte jeg også å si i går at vi ble bedt på middag hos mamma til søndag igjen, passer jo bra siden det er morsdag 🙂 Så da kombinerer vi det sikkert med en geocachingtur før middagen, er det noen som har et par-tre cacher å tipse oss om som ikke ligger så langt fra hverandre i sentrum eller utkantene av sentrum, blir vi glade!

Har også i det siste prøvd å bruke spikermatta mi jevnlig, i forrige uke ble det vel tre kvelder med 10 minutter hver gang. Aner ikke om det faktisk hjelper, men så lenge ryggen ikke blir værre, kan det jo ikke skade 🙂 Fikk også spikermattehodepute til jul som jeg har prøvd et par ganger, den kommer bedre til i nakken enn selve matta gjør, og det er godt.

Utover det har jeg ikke så mye å si i dag egentlig. Nå skal jeg kose meg med en kopp te og kl 2000 blir det Norgesmester på tv 🙂