Vi er jo bedt på middag hos mamma til søndag, og da må vi jo selvsagt benytte anledningen til å finne noen cacher rundt i sentrum. Har skrevet ut info om ikke mindre enn 8 cacher! *ler* Da burde vi vel klare å slå ihjel noen timer vel 😉 Men jeg gleder meg, kjenner jeg har abstinenser siden vi ikke fikk vært på leting om helga 🙂 Tre av de vi har skrevet ut tipset J oss om (takk!), så får vi se om vi finner de 🙂

Har vært en lang dag i dag, så jeg kjenner jeg er klar for senga straks, selv om jeg kan sove en time lenger i morgen (akkurat som det skjer…), og fredag skal jeg jobbe kveld, så da trenger jeg ikke tenke på vekkerklokke i det hele tatt, så jeg kan egentlig sitte våken lenger i kveld, noe som antagelig ikke skjer. Og når jeg nå leser over dette avsnittet, virker det som jeg har skrekk for punktum 😉

Fortsatt god kveld til mine kjære lesere!