Dagen begynte med at jeg fikk en sms fra T om at hun og mannen hadde blitt foreldre til en liten gutt i morges. Gratulerer så mye!!!

Jeg har hatt kveldsvakt i dag, så for å få handlet inn litt diverse vi trenger, satt E på til by’n og tok bussen hjem. Og han har virkelig fått handlet masse! Han har fått kjøpt bursdagsgave til mamma, som fyller 70 om litt under 2 mnd. Han har fått kjøpt en pytteliten ting til de nybakte foreldrene nevnt over. Han har fått kjøpt morsdagsgave for meg til mamman min. Han har fått kjøpt sminkefjernerservietter og mascara for meg. Han har kjøpt ansiktskrem for meg, og det uten at jeg visste hva jeg skulle ha! Han fikk med en lapp da, så de på Vita har hjulpet han med utvelgelsen utifra mine kriterier 🙂 Og han hadde kjøpt en liten nydelig hvit bamse som holder et rødt hjerte til meg, som en kombinert 2-årspresang, liksom-valentinespresang (selv om han iflg han selv boikotter valentinesdagen) og jeg-var-jo-liksom-mamma-til-to-hunder-presang 🙂 Snille gode gutten min!

Helt siden jeg begynte å jobbe skift, har jeg trodd at man skal jobbe 37,5 timer pr uke så lenge vi ikke jobber helg. Men de andre på teamet mitt har hatt en uke hver fjerde uke med kortere dager uten å få mindre i fastlønn. Så dette tok jeg opp med HR-avdelingen for litt siden, og fikk i dag beskjed om at jeg har jobbet for mye siden begynnelsen av oktober, så nå venter jeg på svar på hvordan vi løser dette tilbake i tid, og jeg har fått kortere dag en dag i uka. Det ble da torsdager hvor jeg egentlig jobber 0850-1650 siden jeg kjører D direkte på skolen, men nå slutter jeg 1550 istendenfor. Det skal bli deilig!

En virkelig god fredag! God helg alle sammen 🙂