Så var den første dagen i en ny uke nesten over. Våknet litt før klokka ringte i morges og var i noen sekunder absolutt ikke sikker på hvilken dag det var. Klarte ikke å huske at jeg nettopp hadde vært gjennom både en lørdag og en søndag, så jeg trodde kanskje det var søndag og at jeg kunne lukke øynene igjen, men så kom jeg på at vi hadde vært i by’n i går, og da visste jeg at det var mandag i dag. Bare å komme seg opp.

Vil benytte anledningen til å minne dere på Facebook-siden min, trykk her for å komme til den (eller søk på Pilaris på Facebook) og bli fans! 🙂

OL er jo i full gang, men på grunn av tidsforskjellen er det ikke så mye jeg får med meg. Enten sover jeg når det går spennende øvelser, eller så er jeg på jobb. Fikk akkurat med meg damenes 10 km langrenn, og det var jo moro med bronse til Bjørgen (hvis ikke det har endret seg etter at jeg gikk fra TV’n), men jeg venter på de store medaljene jeg! Hvis jeg orker, blir jeg sittende oppe for å se guttas 15 km langrenn senere i kveld, får satse på Petter da vel 🙂