En tidligere kollega skrev på Facebook-statusen sin i går at hun er i Haugesund. Oi som jeg savner Haugesund! Har siden 2004 vært der borte minst en gang i året, men nå ser det ut som det kan bli lenge til neste gang. For med et bryllup forestående, går ferieturen i år til hytta for å spare penger, og neste år blir det bryllupsreise av ett eller annet slag. I tillegg bør vi snart få satt nesa nordover så jeg får sett min kjæres hjemtrakter. Så da får jeg heller sitte her og mimre om naustet og fjorden i soloppgang, rusleturer i Haraldsgate, shopping på Amanda og Markedet, koselige skravlekvelder og masse god mat. Og viktigst er jo de menneskene der borte som gjør at jeg liker Haugesund så godt, de menneskene jeg er så glad i, med deres familier og dyr. Ingen nevnt, ingen glemt, men dere vet så godt hvem dere er 🙂

Min kjære fikk en strålende god nyhet i dag, er så glad på hans vegne! Så får han velge selv om han vil fortelle om det eller ikke 🙂