I dag har jeg egentlig ikke mye å fortelle. Har hatt en helt normal dag, venter nå på damenes skiskyting, kommer ikke til å orke å sitte oppe og se herrenes skiskyting senere i kveld. Men jeg fikk med meg langrennssprinten i går da, gratulerer Marit og Petter!

I motsetning til i fjor, har vi nesten ikke hatt ekorn i hagen i år, så jeg tenkte å vise dere et gammelt bilde istedenfor:
Her henger jeg ut av det ene vinduet på hytta og tar bilde av leieboeren i taket 🙂 Var kjempekoselig å ha han der, selv om han dro ut mye isolasjon.
I hagen i vinter har vi hatt en del besøk av hare, og det er jo stas. Fikk såvidt sett den her en kveld, den hadde utløst sensoren på lampa på garasjen og satt så bare og glante midt i oppkjørselen. Men så fort den oppdaget meg, stakk den gitt.

Ha en fin torsdagskveld folkens!