At jeg heter Kjersti er ingen hemmelighet for dere som leser bloggen min. Etternavnet mitt kan være det samme, i jobbsammenheng bruker jeg nemlig et alias på etternavnet.
I dag ringte det en eldre mann som trengte hjelp. Jeg presenterer meg jo, og han spør hva jeg sa jeg het. Jeg gjentok det til det kjedsommelige, for han hørte absolutt ikke hva jeg sa (selv om jeg er flink til å snakke høyt når jeg snakker med mennesker med hørselshemming). Så jeg endte med å stave navnet mitt, både fornavn og etternavn, og det han hørte av stavingen min gjorde at han kom frem til at jeg het Farsti Jamsam. Trodde jeg skulle dø av latter når jeg la på, de fleste rundt meg lurte på hva i alle dager den samtalen dreide seg om, og jeg endte jo med litt medlidenhet for mannen når jeg oppdaget at han er 96 år gammel 🙂