Jeg er en stor fan av Nettavisens Se hva vi fant på internett, som kommer i ny utgave hver fredag. Det er sjelden noen av spillene der fenger noe særlig, men bildeserier, videosnutter og slike ting er stort sett veldig moro.

Når jeg denne uken leste at de hadde med noe som hadde med Metallica å gjøre, måtte jeg jo bare sjekke det ut. Leser videre på YouTube-siden at Journey er innblandet på en eller annen måte. Nå har jeg aldri hørt noe særlig på Journey, men låta som er innblandet i denne miksen har jeg jo selvsagt hørt.

<!–
WriteFlash('’);
//–>Klarer ikke å bestemme meg om det er en bra miks, eller om de har ødelagt Metallica…

Så var det gårsdagens Senkveld med Thomas og Harald da. Visste at Kurt Nilsen og Elin Gaustad skulle komme, så etter å ha fått med oss Marit Bjørgens gullmedalje på 2×7,5 km i OL, fikk vi med oss intervjuet og duetten til disse to. Når det gjelder Kurt, er det hans versjon av Hallelujah sammen med Lind, Holm og Fuentes som er helt konge i mine øyne, i tillegg til country-albumet han kom med for en tid tilbake. Elin falt jeg for umiddelbart når hun var på audition på X-Factor, hun har en utrolig sart men allikevel sterk stemme.
Låta The Water Is Wide liker jeg best med Rita Eriksen, selv om Eva Cassidy også har en nydelig versjon. Men jeg må si jeg fikk frysninger av versjonen til Kurt og Elin i går kveld også, vakkert!
<!–
WriteFlash('’);
//–>