I natt har det kommet 15-20 cm snø. I tillegg blåser det veldig, så det blir små fonner både her og der. Jeg fant ut at jeg hadde mer lyst til å måke snø enn til å tørke støv og vaske bad, så det var bare å få på seg varmedressen og komme seg ut.
Først et bilde fra kjøkkenvinduet før jeg satt igang:
Holdt på en liten times tid før jeg tok meg en liten pause. Fortsatte en halvtime til etter det, da hadde jeg så vondt i armene at jeg spurte E om han ikke kunne overta en stund, så armene mine fikk hvile litt.
Det syns jo nesten ikke at gårdsplassen er ferdigmåkt engang! Og sjekk snøen på taket av garasjen! Skulle nesten ha måkt der også, men det er glatte plater der og livsfarlig å gå der selv på sommeren…

Men vi ble uansett ferdig for i dag, tror dessverre at vi må ta samme runden igjen i morgen, og fortsetter snøværet natt til mandag, kommer jeg meg rett og slett ikke på jobb. Da må jeg i så fall parkere bilen et annet sted i morgen kveld og håpe den ikke blir brøytet inne…

Begge bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.