Har brukt tiden siden jeg sto opp til å pusle litt rundt i huset. Tømt oppvaskmaskin, vasket noen telysestaker, satt nye kubbelys på ett av lysbrettene, kastet søppel, matet fuglene (og dermed vasset i snø opp til knærne), hentet ved i vedboden i garasjen og vasket bittelitt på kjøkkenet.
Har også forsøkt å komme på noe å blogge om, men det er totalt tyst fra min kant i dag. Lurte på å ta bilder av noen av favorittpyntegjenstandene mine for å vise dere, men tror ikke det er interessant lesing. Funderte på å vise hvor mye snø som har kommet siden vi måkte i går (E er ute og måker igjen nå), men jeg regner med at dere er dritt lei snø alle sammen, så det skal dere få slippe. Arrogansen til Petter når han ikke står på pallen gidder jeg heller ikke å bruke energi på. Har en potteplante som etter halvannet år blomstrer igjen, men blomsten er i ferd med å visne, så den er heller ikke spesielt koselig å vise frem.
Så da velger jeg heller å være tyst i dag, går og skifter på senga istedenfor, og ser om jeg kommer på noe interessant å blogge om utover dagen.

Jo forresten! Dette er mitt innlegg nr. 200 i bloggen, yay! \o/ 🙂