Tanna mi har ble ikke bedre med en god natts søvn…må det to netters god søvn til tro?

I dag var det opp kl. 0600 på oss begge. E skulle tilbringe dagen på hytta for å måke snø der ute, og da måtte vi stå opp så tidlig for at jeg skulle rekke å kjøre han dit og samtidig komme tidsnok på jobb. Gikk fint det 🙂
Men den stakkars gutten min har ikke hatt det særlig koselig på hytta i dag tror jeg. Det har jo ikke vært noen der ute i hele vinter, så når han kom dit på morgenen, var det -6 grader i stua og -12 ute. Og han hadde kun en liten sekk med ved, men innen den var fyrt opp, hadde det ihvertfall kommet opp i 9 grader inne. Er jo en forbedring på 15 grader, men man kan vel ikke kalle det varmt uansett. Og det var mindre snø å måke der ute enn antatt, så han fikk liksom ikke nok varme i kroppen fra det heller.
Og for å toppe det hele, fikk han ikke tint vannrørene, så han hadde null vann å varme til mer kaffe når termosen var tom. Stakkars gutten min som bare prøver å være snill og ta seg av hytta!

Fikk hentet han etter jobb og dro så hjem, og det var ikke akkurat tropevarme her i huset heller, siden ingen har fyrt siden i går kveld. 10 grader på soverommet og 8 grader i stua. Så her sitter jeg nå i kosedress, strikkasokker (læsta iflg min bedre halvdel 🙂 ) og morgenkåpe, og begynner nå å få litt varme i kroppen. I tillegg til full fyr i vedovnen, har vi tent 19 telys og 11 kubbelys, hjelper jo på varmen det også 🙂

Var forresten utom Rema på Svinesundparken etter at jeg hentet E i dag, og vi vurderte å få logget en cache når vi først var der, da jeg vet sånn nogenlunde hvor den er uten å ha koordinatene, men vi sparte den til en annen dag istedenfor 🙂