De fleste blogger der ute har et tema: graviditet, småbarn, mote, sminke, interiør, strikking, hekling, mat osv osv. Jeg har aldri hatt et annet tema på bloggen min enn hverdag. Men nå begynner jeg å lure på om dette er i ferd med å utvikle seg til en sutreblogg. Synes det er en klar overvekt i det siste av innlegg som er negative, uansett om det gjelder minusgrader, elendige tenner, for lite fritid eller hva det nå skal være. Og da begynner jeg å tenke to ting:
1) Er det faktisk interessant for folk å lese om alle mine negative opplevelser? Eller leser de fordi de håper i det lengste at det skal komme noe positivt?
2) Har jeg det faktisk så ille som det virker som? Eller er jeg bare veldig dårlig på å dra frem de positive tingene; tar nedturene all oppmerksomhet?

For selv om jeg egentlig ikke er verdens mest positive person (mer realistisk pessimist egentlig), så vil jeg jo gjerne ta vare på de positive øyeblikkene og prøve å leve på de så lenge som mulig.
Trengs det en skjerpings her tro?