Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for at jeg har folk rundt meg som stiller opp! Først og fremst sa mamma i går at hun gjerne skulle komme hit i dag med masser med vann, og også kjøpte hun med 3 plastdunker så vi kan fylle på litt mer enn bare på halvannenlitersflasker. Og jaggu tok hun med seg det mest prekære vi hadde av klesvask i tillegg når hun dro i dag. Hva i alle dager har jeg gjort for å fortjene en så snill mamma?

Så kom R ned i dag for å titte på boksene i råkjelleren. Han ringte så sin elektrikerkompis som kom hit på 15 minutter, og han tror at det er den ene boksen som er problemet, så han bestiller ny på mandag og kommer og bytter på tirsdag. Er det ikke det som er problemet, så er det nok pumpa, men det får vi gruble på da i så fall. Men her snakker vi uansett om mennesker som også endelig har helg og garantert har tenkt å bruke lørdagen sin på noe annet enn å stå i vår kjeller og titte på et pumpesystem, men de gjør det allikevel! Aner rett og slett ikke hva jeg skal si til de engang, for tusen takk virker så lite tilstrekkelig.
Og i tillegg fikk jeg jo vært et par timer sammen med A og L, skjønne småjentene 🙂

Så midt oppe i elendigheta klarer jeg faktisk å se bittelitt positivt på tilværelsen, det fortjener jeg skryt for 🙂