Jaja, nå som vi akkurat hadde blitt vant med å ikke ha vann i springen… Våknet i morges og hørte umiddelbart en dryppelyd. Med tanke på at vi ikke har vann, så skal man ikke høre en dryppelyd. Men jeg fant fort ut at det kom vann inn gjennom taket på kontoret. Så da var det bare å begynne å tørke, og så vekke min stakkars kjære. Han ble ikke imponert stakkars…
Etter å ha fundert og spurt om litt råd her og der, så har vi boret flere hull i paneltaket på kontoret, slik at vannet har flest mulig steder å komme ut. Så laget vi oss en dings, som besto av en lang tynn stokk med et tau i begge ender. E hang ut av det lille vinduet på soverommet, mens jeg sto på bakken (eller rettere sagt i en halvmeter med snø). Og så “sagde” vi ned så mye snø vi klarte. Avsluttet med å bare ha tau der oppe og fikk ned litt til, men det er dessverre mye igjen, og vi aner ikke hvordan vi skal få det ned, da det er altfor farlig å klatre over mønet.

Uansett. I en pause i all snøryddinga sitter jeg ved pc’n min for å lese noen blogger. På en av de var det en link til en annen blogg, som jeg da klikket meg videre inn på. Skulle være en strålende god interiørblogg. Og det var det helt sikkert også, men idet jeg lukker det vinduet, får jeg opp en dialogboks om at et program var installert. Jeg hadde ikke bedt om å installere noe som helst, så det var jo liten tvil om hva det var for noe. Dette er altså et program som heter Security Tool, og det er virus fra ende til annen. Fremdeles prøver E å få fjernet dette, noe som ikke er lett. Så da sitter jeg nå ved hans pc for å blogge og for å sjekke Facebook. Skulle også ha lagt ut noen bilder av vannlekkasjen i taket til dere, men det får heller vente til min pc virker igjen.

Så for å oppsummere:
Fredag: mister vannet, forhåpentligvis pga en boks som blir byttet til tirsdag.
Søndag: får masse vann, men ikke der vi vil ha det. I tillegg: virus.

Hva i himmelens navn blir det neste???