I dag har min kjære jobbet med å få pc’n min opp og gå igjen, og det ser ut som han har klart det. Fikk en telefon fra internettleverandøren min i dag som ville si ifra om en abuse-rapport på meg, jeg fikk forklart situasjonen, og da var alt greit. Han som jobber der er en tidligere kollega av meg, så det er veldig lett å prate med han. Men det er uansett deilig å være på nett med min egen pc igjen, så tusen takk gutten min!

Her er bildene jeg skulle vist dere i går fra vannlekkasjen:
Bøtter og kjeler får gjøre nytten som vannoppsamlere:
Her er to av gudene vet hvor mange hull vi boret i taket for å slippe ut vannet:
I skrivende stund er det bare 4 hull igjen som det kommer vann ut fra. Resten har tørket eller er i ferd med å tørke. Men nå har vi fyrt som bare det i dag og må nok fortsette litt til med det for at varmen skal få trukket godt opp og tørket opp vannet i taket. Så nå begynner vi å få lite ved igjen, men men 🙂

Nå krysser vi fingrene for at vannet er tilbake i morgen kveld, jeg håper så inderlig at det er den boksen som skal byttes i morgen som er problemet!!!

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.