Var veldig spent på hvordan det så ut i taket når jeg sto opp i dag, men det kommer ikke noe mer vann inn på kontoret. Nå har det riktignok blitt veldig kaldt igjen i dag (-12), så faren for at det av vann som eventuelt ligger der oppe har frosset til is er jo der, men vi håper selvsagt ikke på at det er det som har skjedd. Gjelder nå bare å fyre godt et par dager til, så det som er der får tørket skikkelig. I tillegg må vi igjen prøve å få tak i nok en favn ved, det går jo mer enn vi hadde regnet med pga tørking av tak.

I kveld får vi greie på om det er boksen på veggen som er årsaken til at vi ikke har vann i springen. Jeg kan ikke annet enn å krysse alt jeg eier og har for at det er det som er problemet, og at vi dermed har vann igjen når jeg kommer fra jobb i kveld.

Nå på morgenkvisten er det bare å slappe av så godt det lar seg gjøre, før jeg skal innom mamma for å dusje før jeg skal på jobb.