I morges ringte den tidligere huseieren meg og lurte på om det kunne være trykket i vannpumpa som var problemet. Han hadde selv hatt et firma her for å titte på det for en del år siden, og da var det kun trykket som var årsaken til at pumpa ikke virket som den skulle. Full av håp ber jeg E ringe dette firmaet, de forklarte alt for han og jeg stakk innom Biltema på veien hjem for å kjøpe pumpe med manometer. Stoppet også innom mamma på vei hjem for å plukke opp 5 store sekker med grillkull og en flaske tennvæske.

E stakk rett ned i kjelleren når jeg kom hjem for å teste dette, og pumpa viste 0 bar trykk. Ut og teste pumpa på bildekkene bare for å sjekke at manometeret faktisk virket, og det gjorde det. Han pumpet opp pumpa til 1,8 bar, men like lite liv i pumpa…

Så fra å gjennom hele dagen ha et lite håp om at hele problemet kunne fikses til kr. 60,- for ei pumpe med manometer, er jeg nå tilbake til å se tusenlappene flagre. Vips så var man litt lengre nede enn i går.