I dag har jeg egentlig ikke så mye å skrive, da jeg bare har gjort de vanlige tingene, dvs jobbe, kjøre og handle. E har derimot grillet bakken, dvs han har satt fyr på 3 store sekker med grillkull for å tine bakken og få gravd seg ned til brønnlokket. Han traff nesten spot on på første forsøk, og får tatt resten i morgen. Skal knipse noen bilder da, så får dere se i morgen.

Siden jeg har vært en total bitch å leve med den siste uka, har jeg hatt skikkelig dårlig samvittighet ovenfor E som må holde ut med meg. Og siden han har vært så utrolig flink med å ringe rundt og forhøre seg og alt annet som har fulgt med dette helvetet, så slo jeg sammen begge årsakene og kjøpte en stor bukett tulipaner til han i dag. Skal få tatt bilde av de også i morgen.

Skulle egentlig ha farget håret til ei venninne her i morgen, men det måtte vi jo bare skrinlegge.