For halvannen time siden var vannet tilbake i springen! Herregud så deilig!

Men for å ta det fra begynnelsen 🙂
E satt jo igang med å tine mer jord i formiddag, og etter at mamma og A dro, gikk han ut for å fortsette å grave. Vi var jo rimelig sikre på at vi hadde funnet kumlokket, men det viste seg at vi tok feil… Så vi ringte han med gravemaskinen, han og en til (begge to er naboer av oss) kom nedom, og mente de fint kunne grave videre med maskinen. De kom etter en stund, utvidet hullet, men fant ikke noe lokk. Jeg ringte så til han jeg kjøpte huset av (han bor 100 meter borte i gata), og han skulle komme bort og titte. Men 30 sekunder etter at jeg la på med han, fant de lokket.
En liten stund etterpå kom elektrikeren, og de holdt på en god stund der ute for å få opp gammel pumpe, skifte og få ned ny pumpe, og til slutt få gravd over jord igjen. Og vips så var det vann i springen!

Det er selvsagt mye grums i vannet enn så lenge, siden det har blitt ordnet nede i brønnen, så det må få tid til å legge seg, og så må vi la vannet renne en stund i alle kraner slik at rørene får skylt seg ut, men vi kan ihvertfall gå på do igjen! Og jeg tillater ikke meg selv å tenke på regninga riktig ennå, nå har jeg bare lyst til å være fornøyd noen timer (og glemme at tanna verker som bare det igjen).