Så herlig det er å ha vann i springen igjen! Vi kan fremdeles ikke bruke det til drikke eller matlaging, mye grums ennå. Om det er fordi det ikke har lagt seg i brønnen, eller fordi det ligger i rørene, er vi ikke sikre på, noen som vet?

Hele den siste uka har egentlig gått med til å tenke på vann, bekymre seg over vann og penger, og å prøve å organisere henting av vann, å få dusjet og alt som følger med. Nå som vi har vann, føler jeg at hodet er totalt tomt, jeg har liksom ikke noe å gruble på lenger. Jeg har jo det da, i hopetall egentlig, men det er ingenting som er prekært, som MÅ ordnes akkurat nå. Så da prøver jeg å si til hodet mitt at jeg skal nyte at det er søndag, for i morgen starter nok en arbeidsuke.

Den eneste tingen som egentlig ligger og murrer i hodet mitt (bokstavelig talt) hele tiden, er disse elendige tennene mine. Nå er det en visdomstann og en jeksel som er problemet, de jeg fikk en akuttime hos tannlegen for torsdag for en uke siden. De verker konstant nå, ikke tannpine, men en evigvarende lav smerte. Jeg biter ikke tennene sammen, jeg tygger ikke på den siden, men vondt gjør det uansett. Og jeg kan jo ikke droppe å spise liksom. Men jeg drar frem min beste filosofi: overser jeg problemet lenge nok, forsvinner det 🙂

Ingen planer for dagen bortsett fra å fylle bensin og kjøre hjem D i kveld. Skal også få dusjet, men er for øyeblikket usikker på om vannet blir bra nok her til å få gjort det, eller om vi må innom mamma når vi er i by’n i kveld.