Våknet kl 0530 i morges av en grusom skriking på utsiden. Tok litt tid før jeg skjønte noe som helst, og da gikk jeg bort i soveromsvinduet for å se, men jeg så ingenting. Denne forferdelige hylingen fortsatte sikkert i 15 minutter, hørtes rett og slett ut som noe ble drept! Jeg fikk uansett ikke sove mer, men jeg ble liggende og vente på at klokka skulle ringe. Lurer veldig på hva slags dyr det var!

I går kveld var jekselen min helt forferdelig. Hovent som bare det mellom tanna og tunga, og også ned mot halsen. Var klar for å ringe tannlegen nok en gang i dag. Men nå har hevelsen gått betraktelig ned, og det virker rett og slett som hva det nå var har nesten forsvunnet. Ømt og rart er det ennå, men jeg kan fint leve med det sånn som det er nå.

Og med det samme: jeg hadde et blogginnlegg klart i hodet mitt når jeg kjørte hjem fra jobb i sta, kan noen huske for meg hva det var?