Har akkurat kommet oss hjem etter en deilig dag!

Dro først oppom mamma for å fylle vann på et par dunker og for å levere litt klesvask. Merker at jeg er tilbake i bo-på-hytta-modus, hvor jeg jo hadde kaldtvann, men ikke mulighet til å dusje eller vaske klær, og det er jo der vi er nå omtrent, vi har brukbart varmtvann, men ikke mulighet til å dusje eller vaske klær, og heller ikke har vi vann som kan brukes til drikke eller matlaging.

Dro så videre til S, S og E. Fikk nydelig lunch bestående av brødskiver og rundstykker med så mye pålegg som hjertet kunne ønske. Vi er faktisk mette ennå, og velger derfor å droppe middag i dag, og heller ta et par skiver litt senere i kveld. Det ble også masse skravling, og jeg koser meg glugg ihjel hos de som vanlig. Vi fikk låne dusjen også, og selv om jeg er av de som synes det er kjedelig å dusje, må jeg si at når man ikke har tilgang på dusj selv til enhver tid, så er det fryktelig godt å dusje når man først har muligheten. Mer skravling og te- og kaffedrikking, har rett og slett storkost meg! Synd det blir så lenge mellom hver gang, men så er det ekstra koselig når vi først har tid alle sammen 🙂