Regner med at de fleste av dere er dritt lei av å lese om vann i alle varianter og om penger som ikke finnes, så da går vi over på noe annet i dag 🙂

Ble tidlig kvelden i går. Fant ikke noe interessant hverken på TV eller nett, så da var det bedre å krype under dyna og fortsette å lese triologien. Tar sin tid å komme gjennom 1100 sider når man bare leser i senga.
Våkna litt etter kl 6 i dag, ikke stort å finne på da heller. Men jeg har kost meg med Mesternes Mester på NettTV, får ikke sett det når det går på lørdagskveldene siden det kræsjer med Farmen.

Rimelig kaldt her i dag, 14 grader i stua, rett og slett fordi vi ikke fyrte noe i går kveld. Gidder ikke fyre opp på morgenen heller, da vi snart drar. Skal nedom mamma for å levere litt klesvask og fylle opp et par dunker med vann, før vi skal videre til S og S. De har nylig hatt bursdag begge to, så vi skal levere noen gaver og er bedt på lunch. Gleder meg veldig, er så lenge siden jeg har skravlet med de.